Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Nattsudd och dans | Elin Bjärkstedt
15 juli, 2014 Elin Bjärkstedt

Nattsudd och dans

Min käraste K är på torpet med alla sina ungar. Det blir lite annorlunda. Igår satt vi uppe till halv två… Morgonskivstångsgympan gick lite segt. På eftermiddagen tog vi en promenad till golfklubben för att äta glass. Jag bar LillStruten på axlarna hela vägen hem. CrossFit i praktiken.

20140715-223653-81413205.jpg

På kvällen skulle syrran hålla ett Medelpass på Friskis i Norrtälje. Såg mycket fram emot det. Men då strulade ljudet och hon fick köra sitt danspass istället.

Danspass?!

Alla deltagare var glada genom Bollywood-dans och disco, syrran är grym och jag är helt värdelös. Och det var ju lite ansträngande att vara så sjukt okoordinerad. Men så mycket träning blev det ju inte…

Grym syrra

20140715-222501-80701464.jpg

Kvällsdoppet var det bästa på kvällen. Och middagen med alla fina torpare.

Ute i den verkliga världen (eller verklig och verklig förresten?) håller vänner på att packa för Games. Pratade med en glad Lanner och en taggad Martin A på telefon idag. Jag vill inte vara någon annan stans än där jag är, men Kalifornien är nog inte kattskit det heller…

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *