Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Måndag | Elin Bjärkstedt
30 juni, 2014 Elin Bjärkstedt

Måndag

Sista dagen på jobbet innan min första semester på flera år! Nästan 4 veckor ska jag vara ledig. Är nervös. Rädd nästan. Vem är jag? Vad kan jag och vad vill jag?

– Hej barn. Minns ni mig? Jag kallas för “mamma” och nu ska vi vara på landet utan pappan i flera veckor. Det ska nog gå bra det här. Om ni inte är så kräsna med maten.

Avslutade med att gå på klass. Mest för att vara snäll mot Lanner. Det var mycket dubbelhopp med hopprep i klassen. Jag suger på det. Och det tycker Lanner är kul. Eftersom min operation tidigare i våras gick bra kan jag ju numer öva på att hoppa utan att kissa ner mig. Och det här var ju ett tillfälle så gott som något att öva.

1 min jobb, 1 min vila. Totalt 30 min.

1 min kb svingar 30 kg

1 min dubs

1 min medballsnatch

jag hoppade 25 st dubbelhopp på raken som bäst. Sedan fick jag stå och flåsa jättelänge.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (2)

 1. Anna B

  Yeeey, hejja dig och hejja dubbelhoppen! Och hejja OP! Lova nu att skicka vidare och inspirera minst tre i din närhet att få det överstökat!
  //A

  • elin

   Anna. Jag skickar ju vidare genom att skriva “kissa ner mig” i min blogg. Det tycker jag är tillräckligt tydligt.

   Förtydligar: Alla som inte vill kissa ner sig i onödan kan få en op remitterad av sin husläkare eller gyn. Det är ett relativt litet, men lite läskigt ingrepp. För det är läskigt att gå till en doktor och prata om de här grejorna. Men sanningen är den att det är många som är drabbade och det är inget att skämmas för. Man har kanske fött barn, eller har ärftligt svaga muskler, man kan ha ett urinrör som halkat på sniskan. Det går att fixa. Det är inte skämmigt. Det som är skrämmande är att så få pratar om det, när 20% som varit gravida har trassel och ca 10 % av de som inte klämt ut en eller ett par fotbollar genom underlivet har det med. EN del får bränna näsan för att de blöder näsblod, andra får snörpa åt snipan lite. Grejen är att vi lever i ett land där man kan få hjälp. Det är fantastiskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *