Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Leka i gräset | Elin Bjärkstedt
17 juni, 2014 Elin Bjärkstedt

Leka i gräset

jobbar sista dagarna innan midsommar med axlarna vid öronen. Det är bra ändå. Kommer vidare och så, har ju nyanställd kollega som tar över sina bitar som en drottning.

Eftersom familjen är på landet kunde jag jobba länge och sedan irra omkring på stan och köpa SKÖNLITTERATUR inför semestern. Herregud vad skönt det ska bli.

Kom hem till ett tomt kylskåp och en disk. Joggade ner till utegymmet nere vid Eriksdalsbadet istället. Stannade på en gräsmatta och lekte, stretchade, andades och gjorde bryggor och huvudstående. Så fruktansvärt skönt. På plats på uterummet gick jag handgång jättemånga gånger. Det var så skönt att rotera och hänga ut. Jag gjorde jättemånga strikta pullups också. Bara för att impa på några söta killar. Sen bad jag en kille  fota mig “till bloggen är du snäll”. Det var Martin schibbye! (Eller Johan Persson. Jag blir alltid osäker på vem som är vem…) “du har suttit i fängelse för att du försökte skriva om hur korrumperad världen är, kan du fota mig när jag hänger som en apa till min viktiga träningsblogg. Sa jag inte.

Sedan förberett matlåda till i morgon och laddat kaffebryggaren. Målet är att komma upp till Ulles sista yogapass innan sommaruppehållet. Fast det är tidigt. Väldigt tidigt för en gräsänka…

20140617-222033-80433113.jpg

20140617-222035-80435887.jpg

20140617-222035-80435315.jpg

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *