Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Rörig dag och på data-tv! | Elin Bjärkstedt
26 maj, 2014 Elin Bjärkstedt

Rörig dag och på data-tv!

Kastade mig in på wod. Lite tveksam om jag skulle eftersom det bara fem dagar sedan min operation. Ljumsken är fortfarande lite gnällig. Och så gör jag toes to bar och det klickar till och känns konstigt i nacken och så gör jag strikta och jobbar på och sedan är det kb snatch och det är jag bra på så de gör jag ändå fast det känns lite stelt och sedan bryter jag för det känns inte okej att ro. Nackspärr och inte alls härligt att träna. Tråkigt att bryta på klass. Men den här dagen var ändå rörig från första början. Mycket att göra och mina prioriteringar föll och jag blev stressad av det och gick och drack kaffe i stället och… tja det var ingen bra arbets/träningsdag.  Och mitt i allt röjde Marcus Herou omkring och muckade gräl på dalmål. (Det tar jag tag i imorgon Marcus!) Fast på några sätt blev det bra ändå. Hann prata en stund med Felix, det var länge sedan, och träffade Hannes som gör vår programmering och hann säga att han är bra och viktig på Solid. Så- jo en del saker var bra, fast kanske inte de där mätbara -checka av listangrejorna…

En annas sak som är bra är TV-serien svett och etikett som går på SVT flow nu, och som ska sändas på gammel-tv senare i sommar. Veckans avsnitt är inspelat på Solid och jag fick vara Kalles tränare några veckor! Kolla på det. Jag är stolt och glad över Solids Klubbmästerskap och stämningen. Och vad litet och sletet det var i gamla lokalen! Men ändå mysigt på något sätt! Kolla programmet här:

bild

 

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *