Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Till alla mammor… | Elin Bjärkstedt
24 maj, 2014 Elin Bjärkstedt

Till alla mammor…

…Som tar ungarna till frisören, klipper naglar, handlar och lagar lunch, diskar och kollar av med jobbet, fixar present och lämnar på barnkalas, handlar igen och bjuder in bekant på middag, fixar lördagsgodis. Så är min lördag och häggen har blommat ut och syrenerna är redan här och jag hann inte riktigt med i år och mitt i snurren finns kärleken till de där barnen som växer så det knakar och hur ska man hinna med att lära de allt de behöver? Hur ska man hinna fylla dem med det där självförtroendet och ge dem verktygen… Och får dom spela tv-spel fast solen skiner?

Till alla mammor som gör sitt bästa fast man själv funderar över om man har verktyg och självförtroende så att det räcker för egen del?

Tre dagar sedan jag opererade mig. 200 hopprepshop, lite kettlebell och power snatch med lätta vikter och good mornings. En stund utan tvivel. Tänk om livet var så lätt som träning. Man kanske skulle fly in fullständigt. Stygnen höll. Det blir bra det här.

20140524-164925-60565311.jpg

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *