Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Cykelänka | Elin Bjärkstedt
20 maj, 2014 Elin Bjärkstedt

Cykelänka

30 man makers for time före klockan 22:00, jag lovar. Ska bara göra en matsäck och diska först. Calle borta på cykeltur resten av veckan.

Och i morgon ska jag göra det till sist. Operera mig så att jag förhoppningsvis ska slippa risken att kissa på mig när jag tränar hårt. Efter alla år av gnäll i bloggen. Efter alla år av knipövningar , som visade sig inte påverka problemet ett smack. Håll tummarna att det blir superbra. Har köpt ett snabbt snyggt hopprep för att peppa mig.

Grönt och rosa! så jäkla fint!

20140520-205957-75597139.jpg

Snart kan jag inte skylla mina sugiga dubs på något längre.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comment (1)

  1. Anna B

    Yeeey, hejja dig! Det är lite som att åka på pensionärsretreat. Man fpr sitta i en stressless fåtölj med fotpall och äta lättuggad macka efteråt medan de visar hem till gården…. Ta väl hand om dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *