Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Släppa sorger och lyfta vikter | Elin Bjärkstedt
24 april, 2014 Elin Bjärkstedt

Släppa sorger och lyfta vikter

Tack vare min vän Elin Pelin kommer jag ut ur boxen och till vitabergen. Hon håller liv i företaget Personligare träning där vi sysslar med det vi är bäst på:  -Vi tränar och förundras och har  roligt. Vår lilla exklusiva grupp är inte exklusiv för att vi vill ha det så, utan för att vi byggt upp något helt unikt. En fristad långt i ifrån design-träningskläder och PR hets. Det finns en plats på jorden som är prestationsbefriad på riktigt. Den platsen uppstår på en grusplätt i Vitabergen på torsdagar. Medan solen går ner lyfter vi varandra (och skivstänger och kettlebells). Det är Pelins glada röst, min strängare stämma, det är medlemmarnas hjärtliga berättelser. En del gnäll och flås såklart. Det finns en plats för prestigelösa människor som vill släppa sorger och lyfta vikter.

              Christina

20140424-215528.jpg

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *