Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Lyfta snyggt | Elin Bjärkstedt
23 april, 2014 Elin Bjärkstedt

Lyfta snyggt

Förmiddagsteknik med Mika. Vi pratar mest, för det säger Mika att ryssarna gör, vilan är viktig. Mika håller in magen och jag får öva på att spänna ut den. Det blir nog bra det här… säger han och jag tror det också. Kul är det i alla fall. En dag kommer jag att klara både att komma upp ordentligt i extensionen och hinna smälla med fötterna. Fram till dess lyssnar jag på Mikas historier…

20140423-113950.jpg

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *