Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Life | Elin Bjärkstedt
30 mars, 2014 Elin Bjärkstedt

Life

Calle torkar cykeln med våtservetter och ungarna drar in gumminoppror från konstgräsplanen i hela lägenheten. Jag är pollenallergisk. Ett av de stora fönstrena är tvättade och pelargonerna är nerklippta. Jag längtar ut i springspåret men orkar inte umgås med mig själv så länge som en mil och kortare känns för… Kort. Skivstången står som ett snubbelobjekt, liksom uppfordrande, på vardagsrumsgolvet. En bra deckare håller mig kvar i ryggläge. Disken är odiskad.

20140330-184402.jpg

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *