Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Jogga, jobba, gå | Elin Bjärkstedt
29 mars, 2014 Elin Bjärkstedt

Jogga, jobba, gå

Joggade in till jobbet i solig morgonstad. Kände mig fruktansvärt stel och småont i ryggen. Mötte upp Martin och planerade dagens företagspass -teamwod. Udda antal. Fick teama upp med en datakonsult och köra lateral burpees och utfallssteg for time. Väldigt soft. Kände mig mindre stel och lite yngre efteråt. Blev bjuden på lunch i Hötorgshallen av Kalle med K efteråt. Sedan köpte jag en kaffe och promenerade hem
genom vackra sommarstocholm.

Dagens bästa hitintills: leka med Martin- han har kvar kreativiteten och lekfullheten och har 100 idéer om hur man kan leka, förlåt, träna med en slamball. Att inte vara så pretentiös hela tiden, det är grejen.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *