Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Testar ny kille | Elin Bjärkstedt
27 mars, 2014 Elin Bjärkstedt

Testar ny kille

Lyfte lite med ny lyftarkille. Mika, är inte ny, han har lyft med alla Stockholmscrossfittare, men ny för mig. Det var kul. Han är extremt lugn. Hetsar inte upp sig i onödan. Jag ska köra med honom en gång i veckan i vår- för teknik och lust! Vi ska öva tyngdlyftning för tyngdlyftning och inte för CrossFit. Väldigt uppiggad av det. Sedan hade jag ett snabbt möte innan jag hoppade med på dagens klass.

20140327-171943.jpg

12 min amrap

5 hspu
5 thrusters (skalade till 25 kg)
5 pullups
5 snatch
5 burpees

Nu eftersvettas jag på tunnelbanan i skinnpaj och kompressionsthights…

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *