Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
“Sportlov” och boxfys och tv-debut | Elin Bjärkstedt
25 februari, 2014 Elin Bjärkstedt

“Sportlov” och boxfys och tv-debut

Sportlov för barnen, dubbelstress för föräldrarna som får dåligt samvete för att de inte kan vara lediga och göra varm choklad och slipa skridskor och bre limpmackor och ha all tid i världen. Jag kan inte valla skidor och det är inte ens snö i Stockholm, det har jag också dåligt samvete för.  Jag önskar att barnen skulle få ha det som jag på sportloven, drälla runt i långkalsonger och raggsocker hos mormor och morfar utanför Huddinge och åka långfärdskidor som morfar skött om och vallat sedan sextiotalet. Mormors hemgjorda paj, den svaga apelsinsaften i bastun och göra nakenrull i snön. Sova många ungar i samma rum. Urtvättade landetlakan, så tunna och lena. Kolla stjärnhimlen innan sovdags. Äta hallonbåtar och försöka se på tv fast det var dålig antenn…

…men mina killar går på fritids och jag sitter framför datorn så idag jobbade jag hemma för att de skulle slippa vara de enda ungarna i skolan på lovet. (Hur har alla föräldrar i det här medelklassgettot råd och möjlighet att vara lediga varenda lov?!).

Svårt att jobba hemma, svårt att vara fylld av dåligt samvete och vilja barnens bästa samtidigt som man helst vill att de inte ska störa så man får jobba färdigt. Klockan 16 gick jag och Knoll till boxningen. Det var ett tråkigt pass, boxfys, för tränaren var så sur, men Knoll och jag hade kul. Jag är stolt över honom, 5-6 år yngre än de andra killarna, men han jobbar på bra och det händer saker med hans motorik och idag kom han ner i en riktig knäböj för första gången.  Det mest ansträngande idag var ändå att se sig själv på tv. Jag gjorde inte bort mig och mormor ringde direkt efteråt och undrade varför jag var med så lite i tv?! Jag var ju den bästa. Jag håller med mormor såklart! 😉

Go´kväll på Svt

1888717_10151938389824080_824018529_n

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comment (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *