Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Till sist… | Elin Bjärkstedt
24 februari, 2014 Elin Bjärkstedt

Till sist…

Har haft en praktikant idag. En stilig ung man som hjälpt mig. Trevligt! Han ska vara med hela veckan. En sak är jobbig med en praktikant. Mitt jobb är helt knasigt och när jag ska förklara vad jag håller på med för Erik  och jag liksom hör min röst säga vad vi ska göra idag “kontakta städbolaget, ringa skatteverket, hålla klass, inventera utrustning, lägga schema – vänta telefonen ringer -felanmäla konstig lukt, komma på en bra uppvärmning, hitta en vikarie till sjuk tränare etc etc”, då blir det lite övermäktigt. Men Erik var jättesnäll och gick med på uppdrag på stan (lämna in ekonomipapper till Lena- hämta mystiskt paket på posten) och jag bjöd på fika.

Efter två eftermiddagsklasser gjorde jag det tillslut. Rodde mina 22 minuter av intervaller. Så – nu kan jag komma vidare i proggen!

20140224-221524.jpg

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *