23 februari, 2014 Elin Bjärkstedt

skulle ha rott…men

… kom till boxen för att ha ett företag tillsammans med Kalle med K. Vi har aldrig gjort det tillsammans förut men det gick jättebra. Vi är ju rätt ihopjobbade på andra sätt. Först höll vi föreläsning och sedan var det dags för konsulterna att testa CrossFit. Teamwod så klart, en man kort så klart. Jag fick fylla platsen så klart. Det blev, rodd och svingar, och burpees och wallballs. Och sedan fick jag skynda mig hem för Knoll och Tott var själva hemma eftersom Calle med C jobbar helgkvälls-skiftet på sjukhuset.

En bra helg. Har städat, lagat mat och varit med killaran, haft Mia och Lina på middag. I morgon ska jag ro…

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *