Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Boxning med boysen | Elin Bjärkstedt
28 januari, 2014 Elin Bjärkstedt

Boxning med boysen

bild 2-1

 

Har velat länge att ungarna ska börja med någon kampsport. Och nu har vi testat boxning. Varje vardag klockan fyra är det nybörjarpass för alla åldrar på Hammarby boxningsklubb. Perfekt- vi kan köra tillsammans! Tott hade med sig käraste kompisen Love. Vi fyra hade en rolig timme. Tränaren kallade mig “mama” och killarna fick heta “brorsan” allihop. Jag vägrade bli slagen i något fysmoment av de 16åriga killarna på passet och slet på ganska bra. Jag vill ha något utanför boxen och om det går att kombinera med grabbarna är det ju helt…fantastiskt! Jag ska inte låta Knoll och Tott komma undan. Jag ska bli som en tennis-mamma som tvingar barnen. (Synd att det är så dåligt med pengar i boxningen jämfört med tennis eller golf.)

Men ärligt. När jag var 20 år och boxades på Narva trodde jag att jag skulle dö varje pass. De senaste åren när jag gått något boxfyspass har jag inte direkt slitit ut mig. Det  kan såklart ha att göra med att jag rökte och så när jag var 20. Det är rätt kallt ändå, att sparka rumpa med sitt tjugoåriga jag.

 

Love och Tott spanar in gymmet. Lokalen samma sedan 1938. Oldschool.bild 1-2

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *