Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Lite lyft | Elin Bjärkstedt
24 januari, 2014 Elin Bjärkstedt

Lite lyft

Fredag före flytt. Tusen tankar som snurrar – på måndag börjar Solids flytt till Hötorget. Vilken jäkla resa jag gjort, och gör, med det här företaget och människorna som bär upp det.

Det är så mycket som ska på plats och synkas men efter två möten och lite medlemsvård (ett fint ord för att prata strunt och hänga med människor på boxen…) prioriterade jag ändå en lyftartimme. Cleans (& några jerks)
Många lyft, lätta vikter och ordning på bålen.

20140124-162338.jpg</a

Ibland tänker jag att jag är typ självplågare, inte bara för att jag gillar CrossFit utan för att jag tycker det är roligt med riktigt dryga tränare, från kettlebell-Fredrik till Rikard. Jag får till det som bäst när en tjurig människa säger att jag ska skärpa till mig. De där glada tillropen “kom igen nu då! Du är grym!” har aldrig fått mig vidare.

20140124-163741.jpg

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *