Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Klockan 21:10 | Elin Bjärkstedt
23 januari, 2014 Elin Bjärkstedt

Klockan 21:10

har barnen äntligen kommit i säng och spinningcykeln är framkörd och tightsen på. Då knackar det på dörren och där står mamma.

Det var ju jag som hade ringt henne, för jag behöver hjälp med barnen i morgon bitti eftersom jag har ett skypemöte inplanerat okristligt tidigt, klockan sju. Mitt i mogonkaoset. Men jag hade glömt att jag ringt henne.

– Varför ser du så ledsen ut? frågar hon oroligt.

Svaret är att jag försökt få till lite hemmaträning sedan 17-tiden, men inte lyckats. Men det där har mamma lite svårt att relatera till. Och inte fick hon något kvällskaffe fast hon var värd det. Mamma bor nära, hon lovade att komma tillbaka 6:55 i morgon bitti. Då ska hon få kaffe!

Så tillsist. 10 min uppvärmning på cykeln och sedan repris på

25 thrusters – 5 burpee

20 thrusters – 10 burpee

15 thrusters – 15 burpee

10 thrusters – 20 burpee

5 thrusters – 25 burpee

Mitt i kom Calle hem från sjukhuset. “Ligger du med någon? eller tränar du?” ropar han från hallen. I fuck burpees tänkte jag. Flås flås.

bild 3 bild 2 bild 1-1

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *