Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Gratis | Elin Bjärkstedt
23 januari, 2014 Elin Bjärkstedt

Gratis

…och när man ÄNTLIGEN får ett par gratisshorts är det förra årets modell.

20140123-175251.jpg

Skulle säkert få mer gratisgrejor om jag inte var så plattbröstat socialrealistisk hela tiden. Kanske lägger om riktning ändå. Mer svank i framtiden. Jag ska mörka ungarna och fota allt nyttigt jag äter. Och bara träna sminkad i bra ljus.

Närrå!

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comments (2)

  1. Anna

    Bra! Annars hade jag slutat läsa din blogg. Jag orkar inte med en enda bild till av chiagröt, superfoodig grön smoothie eller raw food tallrik postad av någon PT som poserar i ärtiga träningskläder. Mer socialrealism åt folket!
    Tänk på mig, jag måste köpa alla mina träningskläder själv (och därför tränar jag mest i 17 år gamla urtvättade tajts med hål på knäna).

    • elin

      Ha ha Anna! Jag har sådan fruktansvärd lust att fota mat ibland. Det kan vara så snyggt. Men jag slår mig på fingrarna varje gång. Men snart kommer jag falla dit. Har börjat experimentera med granatäpplen. Vinröda. Sjukt snyggt. I motlus. Med kontrastfilter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *