Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Bruksmåndag. | Elin Bjärkstedt
20 januari, 2014 Elin Bjärkstedt

Bruksmåndag.

Gorde en sådan där rull över stången, som jag visade i gårdagens inlägg, på första försöket. Det var lätt och jag var skitnöjd, Elin vs fyraåring 1-1 liksom. Så jag gick och hämtade Lanner. “Kom och filma mig så jag kan blogga och visa Martin och hela världen”   Typ. Han masade sig upp ur soffan och filmade. Och jag kom inte upp igen. 10 försök minst. Gick inte. Lanner fnittrade och filmade. Jag svor.

bilden

Sedan lite skinn the cat med alldeles för böjda armar för att vara snygga men till sist något jag faktiskt är bra på:

15 Dubbla KB snatchar 12 kg

15 burpees

3 varv.

Rodde dryga 20 min för att få lite mer långt flås. Tänk om jag håller på att börja gilla rodd?

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *