Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
#mamatummyday | Elin Bjärkstedt
18 januari, 2014 Elin Bjärkstedt

#mamatummyday

…eller kanska mamma-mage-dagen.

En fokusdag på hur man bör träna efter graviditet. Många kvinnor drabbas av skador (räcker upp en hand!) eftersom det finns lite kunskap om hur vi ska ta hand om oss efter gravitiditet. “Kvinnor har ju fött barn i alla tider- det är väl bara att träna på?!”

-Tja, det är inte så enkelt. Vi lever i ett så stillasittande samhälle och har liksom ingen utmaning förrän vi börjar träna- ofta ganska hårt och då har det ofta gått långt.  Bjussar på mina mag-bilder så kan ni googla vidare på Mamatummyday och läsa om Katarina Woxneruds arbete.

Nakenbild: Två månader innan Knoll föddes. Gick totalt upp 20 kg. Han vägde nästan 5 kg när han föddes. Jag höll på att dö av blodförlust på förlossningen.

Bild i förkläde: Ett år senare var jag höggravid igen. Tott vägde mer normala 4 kg. Jag gick upp 25 kg! En enkel förlossning.  Alla kvinnor i hela världen borde ha rätt att föda på sjukhus och i lugn och ro… Vill du frossa loss i runda magar? Kolla #mamatummyday på instagram!

bild 3 bild 2

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comment (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *