Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Get on the program! | Elin Bjärkstedt
18 januari, 2014 Elin Bjärkstedt

Get on the program!

bild 4

 

 

Jo då, jag har skärpt till mig och kör Martins programmering igen. Måste bli bättre på att återrapportera bara. Idag blev det ett återhämtningspass med Kettlebell Royal. Jag älskar att träna med Jon och Anna, utomhus! Det är så soft stämning, det är så hög kvalitet på quesen och de är så noggranna med formen och detaljerna så att jag alltid återupptäcker något jag glömt eller lär mig något nytt.  Idag var de Zombiträning.

Här kör vi “sjölejoent”?!

bild 1

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *