Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Uppfostrar snubbar | Elin Bjärkstedt
12 januari, 2014 Elin Bjärkstedt

Uppfostrar snubbar

I fredags blev jag taggad i en tråd där grabbar diskuterade det här asgamla radioinslaget med Paolo. Det var Lanner som tycker det här med att jag kallar mig feminist är skrämmande och lockande på något sätt och ville uppmärksamma mig på… jag vet inte riktigt vad. Jag tror tanken var att jag skulle bli förbannad.  Kanske var det för att jag tidigare på dagen fräst ifrån när han alfahannade omkring på boxen så att folk blev obekväma.

“Titta, här är en annan stygg kille – han var också dum”  ? Och det var han ju också, men samtidigt lite smart. Och var går gränsen, är det ens uppgift att uppfostra ALLA snubbar i träningsbranschen bara för att man säger ifrån ibland? Det blev riktigt knäppt. Och Så Body Magazin-reportern Robert mitt i allt ihop.

Skärmavbild 2014-01-11 kl. 23.32.20

 

Det spelar ingen roll hur man gör. Man kan vara arg på strukturer och man kan jobba på i sin egen lilla låda.  På Solid drar vi inte sexistiska skämt och vi gör inte Paolo-squats. Så kanske man kan sammanfitta, förlåt, sammanfatta det hela.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *