Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
The glamorous life… | Elin Bjärkstedt
11 januari, 2014 Elin Bjärkstedt

The glamorous life…

Calle är med med min Martin i Borlänge (Falun? ja ja, någonstans i Dalarna…) och cyklar velodrom. Jag är löjligt sotis, inte på velodromcyklingen, men på att två av mina favoritmän hänger runt utan mig.

Knoll och Tott och jag tillbringade förmiddagen med att titta på när Petrus tog bilder för nästa nummer av tidningen, på Lukas på Solid. Sedan när det var över och det var dags för mig att träna så drabbades killarna av hungerkatastrof och vi fick bråttom till gyllene måsen istället för att göra bulgarian split-squat.

Blev the glamorous life of hemmaträning istället. Värmde upp på cykeln 10 min och körde sedan 30 sek på, 30 sek av i 10 min. Sedan wardagsrumswod a

5 thrusters, 25 burpees

10 thrusters, 20 burpees

15, thrusters, 15 burpees

20 thrusters, 10 burpees

25 thrusters, 5 burpees

20 kg på thrustersen. Räckte gott och väl. Jag försöker göra snygga rep med fokus på bål. Blev lite avbruten mitt i av att ungarna kom hem helt snöiga från fotbollsplan, men det är smällar man får ta i mammaträningsbranschen. Kom igen och gjorde klart.

bild 2 bild 1

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *