Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Jobba hårt och var schyst – Som Schyffert | Elin Bjärkstedt
10 januari, 2014 Elin Bjärkstedt

Jobba hårt och var schyst – Som Schyffert

Eftersom jag är sämst på kändisar så kallade jag Henrik för “Johan”  jättelänge. Men nu, efter typ två år, har jag lärt mig att det här är Henrik. Och jag är stolt när han är ute och representerar Solid-thischa i.

1511638_10152162437356397_1509786121_n

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *