Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Förvirrad dag | Elin Bjärkstedt
10 januari, 2014 Elin Bjärkstedt

Förvirrad dag

Hade jobb som dök upp och sedan blev avblåst i igen i sista stund, samtidigt som jag måste skriva klart artikeln om Lukas till tidningen. Inget blev riktigt hackat eller malet, men jag fick lite Solidadmin gjort och sedan ringde syrran som jag inte träffat på typ en månad och undrade om jag ville gå med på ett pass Cirkelträning på friskis. Det var helt perfekt för en stukad crossfitta att få briljera på gruppträningspass. Jag gjorde lite pull ups helt nonchalant och kände att jag  stylade men kunde liksom inte låta bli… Sån är jag. Den nakna sanningen. Man är mamma, chef, skribent och ibland inte mer än en uppmärksamhetskåt femåring.

Igår fick jag hem en skivstång. Mamma som tycker heminredning är viktig och undrade lite försiktigt om vi inte kunde få ett extra källarutrymme? Tänk om vikunde få ett av de stora förråden? Det vore ju helsmutt att få plats med spinningcykeln, kettlarna, skivstången och handlarna. Och Ungarnas pingisbord!

-Baby, jag tar tvättstugan och gymmet!

Men än så länge får den ligga på parketten och kånkas ut på gården när jag har tid.bild-3

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Comment (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *