Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Lugn i stormen | Elin Bjärkstedt
9 januari, 2014 Elin Bjärkstedt

Lugn i stormen

Det är mycket nu, men jag känner mig stabil. Allt sovande på jullovet har fyllt på mina depåer och höjt min tolerans mot stress. Tillbringade förmiddagen med text till tidningen på mitt kontor/stammisfik. Blev avbruten av ett kort möte med Lanner och Kalle, men det var bra. Försöker att göra en sak i taget. Försöker vara närvarande. Skriv, lunch med Felix och telefon, sms, mail, mera skriv. Egen träning kändes långt borta.

På eftermiddagen kom Calle med C förbi och satt hos mig på fiket. Det var fint. Jag skulle vilja ha det så oftare. Sitta och jobba och bara vara i hans lugn. Utan att vi måste prata om något praktiskt eller ha bråttom iväg. Om jag var mycket rik skulle vi sitta i exklusiva hotellfoajéer runt om i Europa, jag skulle skriva, Calle skulle läsa och betrakta…

Ja , ja… nu gjorde vi det en halvtimme på Odengatan, men det var härligt. Jag jobbade på bra så när Calle åkte för att hämta barnen avslutade  jag och gick sedan ner på klass på Solid. Uppvärmning var hopprep. Jag hatar duble unders eftersom min bäckenbotten inte pallar det. Om jag vet att jag ska hoppa använder jag tampong. Nu hade jag inte det så jag maskade igenom och kände mig dålig. Det krävs att man är rätt mycket drottning när man faktiskt håller på att kissa på sig på jobbet. Det suger så hårt men nu tar jag mitt förbannade ansvar och skriver om det fast det känns aspiningt! Jag vet att 20% av alla brudar har det här problemet, och över 40 % av de som fött barn. Sister unite. Knip som fan och om inte det hjälper så gör som jag- skaffa en operation. Men gör inte som jag och skjut upp det i all evighet för att du inte “hinner med.”

Skakade av mig piss-känslan (Göteborgshumor piggar alltid upp!) och förberedde mig för wod. En lång kettlebellhistoria. Började med 2×16 kg eftersom de lättare kloten var slut. Fick ge upp efter två varv eftersom step upsen med 32 kg blev för svajigt för min bål och rygg. Startade om med 2 x 12 och gjorde den med ganska bra fart.

Ska försöka behålla lugnet genom flytt och Open-tävlingskaoset. Ska försöka var queen.

bild

 

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *