28 december, 2013 Elin Bjärkstedt

46 tummare och OTM

“Mamma, när ska du ta det där körkortet du har tjatat om?!”

Vi står utanför Elgiganten med en gigantisk kartong och min äldsta son låter som en gnällig farbror fast han bara är nio.  “Du har ju sagt att du ska ta körkort i fyra år nu.” Men jag har inget körkort, jag har ingen bil, jag har knappt pengar till en taxi för kartongen som innehåller en 46 tums tv var dyr. Det jag har är en stark funktionell kropp och jag kan fan kånka hem kartongen om det är så. Det har nämligen gått upp för oss att paketet är för stort för en taxi och jag fattar inte varför vi köpte tv:n? varför tog vi inte hemkörning också så jag kunde få med en ny skrivare hem? Alla papper måste in till BokföringsHelene innan “julledigheten” är över. Och jag ville gå en sväng på rean inne i Gallerian också.

Vi börjar kånka och det är inga större problem för jag är stark och Calle är envis, men barnen är hungriga och klockan är flera timmar efter lunch och vi kanske inte får åka kommunala färdmedel med ett så stort paket? Som tur var ryckte brorsan ut med skåpbilen.

Dagens första pass: Irra omkring med en stor kartong i Sickla

Dagens andra pass: Släpa hem tunga matkassar från konsum (Farmers walk, WTF, alla vet att det är mothers walk!)

Dagens tredje pass: OTM i 20 Min

Udda min: 20 st 16 kg kb svingar

Jämna min: 10 pushups

Sedan OTM i 10 Min

Udda: 10 burpees

jämna: 30 sek handstående mot vägg.

bild.PNG

Är helt svag efter tre dagar av deff. Hela familjen har ju kräkts, alla utom jag, och det har minst sagt påverkat min matlust. Nu är alla ok sedan 24 timmar och allt är tvättat och skurat och så, men fy i helvete. Vid sådana här tillfällen kan man konstatera att familjer inte bara är av godo.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *