Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
the true story | Elin Bjärkstedt
27 december, 2013 Elin Bjärkstedt

the true story

Träningsblog -träningssmogg.

Livet kommer ständigt i mellan mig och träningen. Och när man har en familj är det fanimej omöjligt att planera något över huvud taget. Ändå gör jag fåfänga försök hela tiden att låtsas som jag har kontroll. Det har ju varit en period av träningglädje (med avbrott för den där 12 km joggen…)  och jag såg så mycket fram emot ledigheten som skulle ge mig utrymme att ge träningen mycket tid. Istället händer det att ongarna börjar kaskadkräkas. Jajamen. En liten magsjuka är varje förälder ständigt beredd på, det ingår i konceptet. Men den här historien som nu rullat på i två dygn har förvandlat mig och Calle till ett kristeam snarare än ett föräldrapar. Vi blir så jäkla samspelta i de här situationerna. I nöd och lust. Tills Calle vek ner sig han också, så nu står jag som den sista starka i familjen och håller mig levande på rostbröd och blåbärssoppa, det ända jag vågar peta i mig medan jag spritar golv och händer,  sköljer hinkar och torkar pannor.  Och så har jag sovit. Jag har sovit säkert 16 timmar det senaste dygnet. Sovit på soffan, i en tillfällig bädd på golvet i vardagsrummet, på extrasängen. Jag har sovit så fort jag kommit åt, som ett barn. Och nu ligger wod-timern inställd på 4 minuter och räknar ner varje gång barnen ska ta en klunk vätskersättning…  Och någonstans på andra sidan det här tältlägret ska jag komma vidare och återuppstå! Vi hoppas på den tredje dagen!

Life Quotes, Life Quote Graphics, Life Sayings

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *