Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
12 km reningsbad | Elin Bjärkstedt
27 december, 2013 Elin Bjärkstedt

12 km reningsbad

Juldagslöpningen på 12 km var bland det tråkigaste jag gjort.  Ett  massivt mentalt motstånd. Eftersom jag har känt av ryggen några dagar bestämde jag mig för att springa mjukt och försiktigt med lätt fotisättning, som en återhämtningsrunda (förutom att jag inte hade något att återhämta mig från…)  De första fyra km var det tråkigaste jag gjort, men jag fortsätte genom blötan och regnet med mina omtachade kläder medan jag blev omsprungen av alla hetare och “riktiga” löpare. Det var envishetens seger över tristessen, 4-8 km kändes helt ok och de sista fyra var sköna och alla problem var ett minne blott och när jag kom tillbaka till min port hade jag lätt kunnat köra söder runt en gång till. Kroppen kändes skönt genomflåsad och lätt. Det är tur att man vet att det fungerar så. Annars skulle man ju inte få något sprunget.

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *