25 december, 2013 Elin Bjärkstedt

För julefridens skull!

Loggar in på fejjan och insta sent på julaftonsnatten och möts av de sedvanliga julgransbilderna och tomteluvorna OCH träningsuppdateringarna. Själv gjorde jag tio strikta chins i dörrposten för att se stark ut i min kortärmade julblus strax innan Knoll, Tott och jag  tog bussen till brorsan.  That was it. Nu sitter jag i pyjamas i en hög av brunch-disk, bruksamvisningar till den radiostyrda helikoptern och nya sällskapsspel och undrar om jag ska köra backen i vitan några hårda ruscher eller mer mysa mig igenom ett distanspass. Ska erkänna att jag helst av allt vill krypa ner i sägen igen men jag vet, och min man vet, att det blir bättre för oss alla om jag rusar av mig lite innan det är dags att uppföra sig hos svärföräldrarna i eftermiddag.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *