23 december, 2013 Elin Bjärkstedt

nämen såatte…

…igår var det gladkropp och idag var jag typ en hundraåring. Haltade lite klädsamt och bet ihop när jag höll lunchklass på Solid.  Drog städvagn och åt kvarlämnade praliner från fredagens julmingel och försökte få tränarna att förstå allvaret i städlistan som jag gjort för mellandagarna när jag ska vara ledig från boxen.

Men det sköna är att jag känner mig helt ok med att vara lite så här. Det skrämmer inte skiten ur mig längre. Kroppen säger vila och jag vilar och fyller på med praliner och köttbullar med gräddsås och tar ett baksteg för jag är på väg att bli stark igen. och den här gången vill jag vara med mentalt också. För att vara stark handlar inte längre bara om att knäböja sin dubbla kroppsvikt igen, utan att må bra på vägen dit. Träningsbloggar är fulla med truismer, jag vet. Men det simpla är inte alltid enkelt. (Truism, igen) och det ÄR svårt att leva som man lär.  Och i morgon ska jag blogga på rim!

life-quotes-strong-people-dont-put-others-down

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *