22 december, 2013 Elin Bjärkstedt

Glad i kroppen.

Tog med Knoll och Tott till boxen innan öppning. Vi värmde upp lite tillsammans och sedan körde de tabataintervaller med situps och knäböj.

Jag hade en riktig mysdag enligt proggen- lugnt och fint. Fyra cirklar cirklar.

Det var viktade pullups och viktade sidoplankor och support i ringart, sedan wall wallks, windmills och skin the cat,   bearwalk och , hopprep och jägarvilor och sist TGU, plankor och lite höft- och bröstryggsmobilitetsövningar.

Kände mig glad och skön i kroppen. Hade lite lust att ro långt som avslutning, men killarna hade varit på boxen i två timmar och jag ville inte äventyra den goda stämningen. De måste gilla att hänga på jobbet-  de kommer att få vara där många gånger på jullovet om jag ska kunna hålla i träningen när Calle jobbar. bild-2

På kvällen urartade den annars så hälsosamma dagen i en frityrfest. Calle kokar allt han ser i olja för tillfället. Det var rena rama kinakrogen i köket när han vispade sötsur sås och friterade räkor och bananer på löpande band. Och så var vi tvungna att smaka presentpraliner och så…

 

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *