19 december, 2013 Elin Bjärkstedt

Kom igen nu då!

Får mail från STARKs chefredaktör: “Sätt igång och blogga nu då!”

Herregud, jag har ju inte försökt annat de senaste veckorna. Men nu är den tydligen klar, nya hemsidan och bloggens bostad.

Eftersom de senaste veckornas inlägg förlorats i senaste flytten verkar det ju som jag inte lyft ett finger den senaste tiden. Men det har jag! Har börjat lyfta mer än så faktiskt. Vikter, skivstänger men framförallt mycket kettlebells.

Vi kör en resumé för de som känner att de vill ha lite koll ändå. Du får gärna läsa med en sådan där manlig dramatisk berättarröst inne i ditt huvud, det blir bättre då:

Elin är en tvåbarnsmamma i 30 årsåldern (harkel) som arbetar på en CrossFitbox i Stockholm. Hon slits mellan sin familj och sitt arbete och försöker balansera delarna. Hennes man är förstående och snäll och bakar mycket, men tycker att hon jobbar lite väl sent många kvällar. Elin Ljuger ibland för sin man och säger att hon måste jobba för att hinna med sin egen träning. Det senaste året har hon tappat rejält i styrka på grund av två diskbråck. Flåset ska vi inte tala om. Ett tag höll hon på att bli riktigt slutkörd på grund av hög arbetsbelastning och skador, men när vi nu möter henne igen, de sista skälvande dagarna av 2013 håller hennes box på att förbereda flytten till nya flådiga lokaler och hennes kropp har läkt såpass att hon börjat jobba med skivstång igen. Klarar hennes psyke att köra CrossFit igen? Kan hon gå in där i intensiteten igen och möta mjölksyran efter ett år av lallande? Det får ni veta i nästa, och nästa, och nästa avsnitt!

Typ något sådant.

Igår lyfte jag med Jakob och förbättrade mitt drag så här mycket:

image clean

Annars var det  power snatch och OHS  enligt Martins progge och en liten AMRAP på 8 min med burpees, pullups och svingar.

Dagens träning var en 7 RFT av dubbla KB c&j på 2 x12 kg, 40 m farmers walk och 10 situps på klass.

Dagens erkännande: Snart är det jul. I morgon har barnen skolavslutning. Jag har glömt frökenpresenter och har nu slagit in hemgjord choklad i bakplåtspapper och klippt lite sneda etiketter och jag kommer låtsas att det är barnen som gjort dem.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *