Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Förmiddagsträning | Elin Bjärkstedt
24 november, 2013 Elin Bjärkstedt

Förmiddagsträning

Försökte desperat få med mig någon till boxen -längtar så efter träningskompisar, men varken storpetta eller Mia kunde. Då messade jag Lina och erbjöd bastu men hon förvånade genom att gå på yoga-kurs! Joggade genom Stockholm och tänkte att själv är bäste dräng. Dagens pass:

8 min AMRAp:
6 strikta pullups
6/6 kb snatch 16 kg
3/3 tgu
+
3 min wallballs antal rep
3 min farmers walk 2×24 kg antal meter.

20131124-123034.jpg

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se