Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Fredag | Elin Bjärkstedt
22 november, 2013 Elin Bjärkstedt

Fredag

Jaha. träningsfri dag. Hade ett lunchmöte med en eventuell samarbetspartner. Var tvungen att visa honom vad CrossFit är och kunde ju inte gärna släpa in honom på klass och stå och titta på. Intensewod på 30 DU och 15 pullups x 3. Jag hoppar ju lite spänt kan man säga. Men det var kul  ändå. Att gå på klass är ju det bästa!

 

Eftermiddagen var en timme lätta överstötar under överinseende av Lanner. Det är roligt att hålla skivstång. Det är också underhållning när Lanner blir frustrerad över att jag inte fattar fortare. (JAG fattar, men inte kroppen, men det där är svårt för en rörelsebegåvad person att förstå…)

…Och jag lovar att fortsätta sköta mig så jag får och kan hålla på med CrossFit.

20131122-192217.jpg

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se