Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Klena nerver | Elin Bjärkstedt
15 november, 2013 Elin Bjärkstedt

Klena nerver

Det är en blandning av hårt handfast arbete och kreativt kaos nu när det är klart att Solid flyttar till Hötorgsskrapa 1,  och blir Stockholms finaste box i vår. Jag vaknar mitt i natten med idéer som jag måste gå upp och krafsa ner.

Nacken mår ganska bra men det är något skit i bröstryggen, skuldran och nacken. Nervpåverkan av något slag även om det inte är diskbråck. Var Hos CC och fick laserbehandling nu på morgonen – och massa tips om hur jag ska kunna träna och ändå avlasta de påverkade nerverna.

Nervretning- låter som en 1800-tals diagnos kopplat till hysteri. Och ja, jag är nog lite hysterisk, men på ett bra sätt.

Solid_Skrapan

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se