Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Känner mig kung! | Elin Bjärkstedt
13 november, 2013 Elin Bjärkstedt

Känner mig kung!

Känner mig kung. Idag blev det äntligen officiellt: Solid flyttar till Sveavägen 17 – Hötorgsskrapa nummer ett. 650 km 2 ren och skär träningsmagi. En “bortglömd” lokal som i detta nu byggs om efter våra önskemål. Är så jäkla glad över att få vara en del av det här, och att allt vi jobbat så hårt för i över ett år har gått i lås. Och att jag äntligen kan prata om det. Nu är den vår -Solids!

20131113-221630.jpg

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se