12 november, 2013 Elin Bjärkstedt

400 repetitioner och 100 frågor

Osteopaten sa att jag skulle aktivera mig och träna på utan att överbelasta. Har jobbat hemma idag, setat som en ostbåge hukad vid köksbordet och surplat kaffe. Data, data…

 

Efter middagen när vi gjort läxor och spelat UNO var det dags att göra som Gudrun sagt:

100 dubs vilket tar mig hur länge som helst eftersom jag hoppar så dåligt. Att jag är liten och nätt ser man inte när jag hoppar så ansträngt. Det blir något väldigt krampaktigt över det hela. Duns duns.”Du skrämmer ödlan mamma!”. Bra uppvärmning i alla fall.

Sedan on the minute i 20 min:

10 kb svingar (ryska, superkontrollerade) 16 kg

5 fällknivar

5 pushups

bild

Det är som härligt med hemmaträning för barnen tycker jag är duktig. “Det där ser JOBBIGT ut!”  Men, det är också knepigt att mitt i corekoncentrationen försöka svara på en fråga om varför det är krig i Syrien (Ingen jäkla aning…) eller varför de inte flyger helikopter till de drabbade områdena på Filipinerna där planen inte kan landa (Varför gör dom inte det?)

Skönt i alla fall. Får se hur min överansträngda sida klarade av det där. I morgon blir det kondis. Och andra härliga nyheter….

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se