11 november, 2013 Elin Bjärkstedt

Bra dag.

Igår fick jag med Knoll och Tott till Norrtälje med rigorös planering och allsköns mutor (Varmkorvstermos, risifrutti, godisklubba på en söndag, fri speltid på de små bärbara spelen…) men det var så värt det. Anledningen till Norrtäljeresan var finaldagen i  Roslagen Open. Tävlingen vans av mitt hjärtegull Lanner och totalsegern i Touren gick till fina Felix. Så gött!

 

1461049_10151639957441572_1086775788_n

Idag  påbörjade måndagen på britsen hos OsteopatGudrun. Hon trodde absolut inte att jag har något bråck eller buktning i någon av nackens diskar. Så skönt. Överansträgning trodde hon. Alltså, jag är så glad att jag hittat den här kvinnan. Känns inte lika tungt efter besöket.

Till boxen och höll lunchklass och sedan tog jag en bastu. Nu sitter jag på “kontoret”, Mauros Espressohouse och jobbar av lite och dricker kaffe. Om det känns ok om en timme går jag ner på boxen oh cyklar innan kvällsklasserna börjar. En bra dag.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se