Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Ny sida, ny blogg, gamla Elin! | Elin Bjärkstedt
31 oktober, 2013 Elin Bjärkstedt

Ny sida, ny blogg, gamla Elin!

I blogglivet får man ibland chansen att återskapa sig själv. Det är bara det där att jag är dålig på att fejka mitt varumärke. Jag är fortfarande jag. Elin Bjärkstedt, en kvinna som jobbar i glappet mellan viljat och varat, fast den här nya bloggen ger mig värsta chansen att hitta på en ny bättre version. Men jag har levt tillräckligt länge för att veta hur det blir. Man börjar tjusigt med bilder på havrepannkakor och kesella, men vart efter veckorna går smyger det sig in en del skräpmat i bloggen. Sen står man där och är svimningsfärdig för att man bara lyckats trycka i sig en påse nötter efter ett långpass och en arbetsdag. Så, ny blogg- samma gamla Mammastark.

Symptomatisk lunch:

Man skulle kunna tro att jag äter en äggviteomelett för att jag är hälsomedveten, på någon slags diet, men sanningen är att äggulorna använde min man till en stor jäkla vaniljkräm igår.  Där någonstans, mellan dietomelett och smackiga efterrätter lever jag mitt träningsliv.

Jag har börjat böja lite försiktigt i takt med att diskbråcket läker och självförtroendet återkommer. Jag har boxrekordet för damer i 100 burpees for time. Kanske det fånigaste boxrekordet man kan ha. (Funktionell träning- kasta dig på golvet hundra gånger?)

1450888_10151768570398036_1295113305_n

 

Jag har en Martin som gör mina träningspass som jag har svårt att lyckas få in och som förutom att uppdatera min programmering även uppdaterar min låtlista. Ibland ringer han och talar om för mig hur det är här i världen. Det gillar jag.
Jag har mina 10 kollegor som jag älskar och som retar gallfeber på mig.
Jag har vänner som tränar- men de flesta gör det inte. De håller mig på mattan och häller ibland i mig vin.
Jag har Knoll och Tott som gör mitt liv till ett pussel och samtidigt är de mina ankare så att jag inte flyger iväg. Mina älskade killar.
Jag har Calle som lagar maten, viker tvätten och håller om mig när allt snurrar på för fort. Som tycker det är ballt att ha en stark fru. En stark fru är inte möjligt utan en bra man.
Häng kvar hos mig så får du träffa de här människorna. På boxen CrossFit Solid eller i mitt hem. Eller i glappet.

About the Author

Elin Bjärkstedt läs mer om mig på wwww.personligaretraning.se