8 januari, 2018 christinetedenlind

Helgens träning

Söndag, igen!

Men nu är det en riktig söndag på söndagen. De senaste helgerna har ju varit snurriga, minst sagt.

I Fredags gick jag upp alldeles för tidigt och tog tåget till Knivsta för att simma. Tji fick jag, vanligtvis så öppnar de 06:20. På håll märkte jag däremot att det var alldeles för lite människor som hängde på låset och då började jag bli orolig för att jag hade gjort bort mig. Och det hade jag, simhallen öppnade 08:00… Sååå surt,men men. Det var bara att vända hem och göra lite hemmagympa istället.

På lördagen var jag relativt inställd på att springa, men bestämde mig i sista stund för att simma istället. Ringde och dubbelkollade med simhallen att det var öppet och drog dit. Brände av riktigt jobbiga simintervaller där pulsen till slut nådde 190 slag/minut…

Efter det så tog jag helg, sååå skönt!

 

Och imorse så hade vi bestämt oss för att springa det ärorika varvet runt sjön, så klockan 10 såg jag Charlie, Ola och min pappa för att springa lite, totalt 18 km skrapade jag ihop (yay)..

Total träningsmängd den här veckan är inte alls så mycket som jag önskar, men samtidigt var jag sjuk och strulade med öppettider så det blev som det blev. Jag är ändå gaanska nöjd med de sex timmar jag fått ihop.