22 december, 2017 christinetedenlind

Gårdagens simpass

Torsdagar brukar jag gå upp extra tidigt på. Redan innan klockan 06 sitter jag på pendel mot Knivsta. Stannar till på Form för att ta dagens första kaffe, sedan promenerar jag till Hälsohuset för att simma!

Jag fick ju ett infall att börja med Triathlon för tre år sedan. Då kunde jag den klassiska simningen från skolan. Ni vet, när man kan simma halvknackig bröstsim, flyta på rygg osv.

Nu skulle jag vara tvungen att lära mig Crawla! Som tur har jag världens bästa vän, hon är simmare från grunden och har själv tävlat mycket i triathlon (back in the days)! Men, hur som helst, tack var Anna kan jag idag crawla hyfsat, simmar riktigt ryggsim och ibland om jag blir arg på hennes träningsupplägg tillochmed simma lite fjäril!!

Men, så på torsdagar iallafall, åker jag till mitt lilla Knivsta för att simma, oftast ensam i en liten simhall. Igår var det dock fullt ös.

Jag fick ihop 70 minuter och 2600 meter med detta pass:

300 meter uppvärmning/teknik

700 meter frisim

100 meter benspark

5×100 meter frisim med paddel & dolme

10×50 meter frisim med paddel & dolme

10×25 meter med snodd

Resten avsim!

Så skönt att vara klar med dagens träning såpass tidigt. Jobbigaste är att bli blöt däremot 😂

Nu, mot Linköping och julfirande!