18 december, 2017 christinetedenlind

Första blogginlägget

Äntligen, är jag här!

Jag, Christine, har fått den stora äran att få blogga för STARK Magasin om min uppladdning till Lidingös Ultrakombo! Vad det innebär? Att jag en helg i maj skall genomföra Lidingö MTB (63km Mountainbike) och dagen efter ta del i Lidings Ultra trail (50km löpning). Klarar jag detta så kommer jag för evigt få vara med i deras Wall of fame. De som alltså klarat av den här utmaningen

Men, vem är jag då?
Jag är en 27 år ung trafikplanerare som huserar i Uppsala, ett par mil norr om Stockholm.
Som träningsmeriter har jag hunnit samla på mig en hel del. Jag inledde mitt aktiva liv med att spela fotboll och innebandy ett bra tag. Därefter fick jag av någon märklig anledning en landsvägscykel av min pappa (han hade byggt den själv) och på den vägen har det burit av till både det enda och det andra. Jag har bränt av “en svensk klassiker”, ett år cyklade jag rejält med mountainbike över nästan hela Sverige. Sedan snöade jag in mig på Triathlon, där jag förra året i september genomförde en fulldistans IRONMAN, jag har även gjort flera av dessa. Men IRONMAN var det stora målet. Och efter det har jag väl helt enkelt letat nya härliga utmaningar.

Så, det var kort om mig! Mer kommer att dyka upp, jag lovar!